Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplev smukke Nordjylland inklusiv en overnatning på Hotel Søparken i Aabybro. Vi skal bl.a. opleve rhododendronparken i Brønderslev, der er den største i Nordeuropa og se Badehotellet Sanden Bjerggaard, der har en helt speciel beliggenhed på toppen af kystskrænten Lien med storslået udsigt over Jammerbugten.

Onsdag den 18. maj 2016
Efter endt opsamling fortsætter turen nordpå og vi holder et stop på rastepladsen ved Vejlerne og nyder en kop kaffe og et rundstykke. Herfra videre til den store Rhododendronpark i Brønderslev, hvor der både er tid til at gå lidt rundt og få en let frokost i form af tre håndmadder. Herefter videre til Hotel Søparken i Aabybro, hvor vi indkvarteres og efterfølgende får aftensmad (to retter) og kaffe.

Torsdag den 19. maj 2016
Efter morgenmaden går turen via bl.a. Tranum Klitplantage mod Slettestrand og badehotellet Sanden Bjerggaard. Her skal vi først på en guidet vandretur med hotelles ejer Søren Grøn langs kystskrænten Lien og med besøg i de omkringliggende bunkere. Herefter nyder vi en varm ret i hotellets restaurant, hvor der er udsigt til Rubjerg Knude og hele Jammerbugten. Turen fortsætter i bussen ad smukke veje via bl.a. Frøstruplejren, Hanstholm Havn og besøgscentret ved Stenbjerg. Undervejs finder vi et godt sted til eftermiddagskaffe og kage, inden vi når Struer sidst på eftermiddagen.

Rhododendronparken
Parken i Brønderslev er den største rhododendronpark i Nordeuropa. Her finder du mere end 10.000 planter fordelt på over 130 forskellige arter, som blomstrer fra maj til juni.

Hotel Søparken
Søparken 1, 9440 Aabybro
Hotel Søparken ligger i Aabybro i det skønne Vendsyssel. Alle værelser er med bad/toilet, kabel-tv og gratis trådløst Internet. Fra restauranten er der udsigt over grønne arealer og søen.

Sanden Bjerggaard
Badehotellet har en helt speciel beliggenhed på toppen af kystskrænten Lien med storslået udsigt over Jammerbugten og skoven lige ved siden af. På arealerne uden for hotellet finder man også spor fra 2. verdenskrig i form af bunkere.

Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 1095,-
Tillæg/Eneværelse: Kr. 100,-
Depositum: Kr. 500,-
Afbestillingsforsikring: Kr. 100,-

Inklusiv i rejsens pris:
  • Buskørsel
  • Buskaffe og 1 stk. smurt rundstykke samt 3 håndmadder inkl. 1 øl/vand på 1. dag
  • En overnatning på Hotel Søparken inkl. morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer)
  • Frokost (ekskl. drikkevarer) og guidet vandretur på Sanden Bjerggaard.
  • Buskaffe og eftermiddagskage på 2. dag
  • Bidrag til Rejsegarantifonden

Opsamling
Kl. 8.40: Holstebro, p-plads ved Lægaardvej 89
Kl. 9.00: Struer, Tegltorvet
Kl. 9.20: Hvidbjerg Station, Thyholm

Ret til ændringer forbeholdes.

Nyheder​

08-10-2021
Julekatalog 2021
Rejser og dagsture i Danmark og Tyskland
Læs hele nyheden
18-12-2020
Katalog 2021
Mange muligheder for at se Danmark i 2021
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook