Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Busrejser til mange destinationer!

​Hos Venø Bussen tilbyder vi bl.a. alsidig busservice, busrejser og endagsture med bus for privatpersoner, institutioner, foreninger og ældreforsorgen. Vi kan hente jer i fx Skive, Struer, Herning, Holstebro eller omegn og køre jer til den ønskede destination – både i indlandet og udlandet, og altid til en så billig pris som muligt.

Der er mange fordele ved at rejse med bus

Blandt nogle af fordelene ved bustransport kan nævnes, at det er sikkert, socialt, billigt og ikke mindst miljøvenligt. Vi sikrer jer en behagelig tur, hvor der bliver lagt vægt på fleksibilitet, personlig service og selvfølgelig en høj sikkerhed.

Mange muligheder med vores busservice

Busrejser kan dække over flere forskellige ting: Det kan enten være, at I er en gruppe, der skal til Berlin eller et andet sted i Tyskland og ønsker at gøre det via bus, eller det kan være julerejser, der bl.a. byder på køb af billige gaver til familien og vennerne. Uanset hvilken type busrejse I skal på, kører vi jer gerne.

Der er plads til 10-57 personer i vores busser, og betyder, at vi kan tilbyde mange forskellige former for buskørsel og busservice. 

Vi kører fx både i Danmark og udlandet, og du kan både køre med vores busselskab, hvis du er privat person og hvis I ønsker at rejse som virksomhed eller institution.

Kontakt os og hør mere om vores busrejser

Er I interesserede i at høre mere om vores busrejser, eller kunne I tænke jer et uforpligtende tilbud på jeres planlagte tur, hører vi meget gerne fra jer. 

I kan med fordel ringe til os på telefon 97 86 81 00, eller I kan skrive til vores e-mail mail@venobussen.dk, hvis I foretrækker det. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, I måtte have om vores busservice og priser.​

Se vores rejser her​

Nyheder​

26-08-2020
Krav om mundbind i alle busser
Fra lørdag den 22. august 2020 er der indført krav om at bære mundbind i den kollektive transport
Læs hele nyheden
04-03-2020
Rejsekatalog 2020
Vort nye rejsekatalog 2020 er nu klar. Ring på 97868100 eller skriv til mail@venobussen.dk for at få et eksemplar tilsendt.
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook