Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Busrejser til den ønskede destination

Hos Venø Bussen tilbyder vi blandt andet busrejser og endagsture med bus for privatpersoner, institutioner, foreninger og ældreforsorgen. Vi kan hente jer i blandt andet Skive, Struer, Holstebro eller omegn og køre jer til den ønskede destination.

Der er mange fordele ved at rejse med bus

Blandt nogle af fordelene ved busrejser kan nævnes, at det er sikkert, socialt, billigt og ikke mindst miljøvenligt. Vi sikrer jer en behagelig tur, hvor der bliver lagt vægt på fleksibilitet, personlig service og selvfølgelig en høj sikkerhed.

Busrejser kan dække over flere forskellige ting. Det kan enten være, at I er en grupper, der rejser til Berlin eller et andet sted i Tyskland og ønsker at gøre det via bus, eller det kan være julerejser, der blandt andet byder på køb af billige gaver til familien og vennerne. Uanset hvilken type busrejse I skal på, kører vi jer gerne.

Der er plads til 10-57 personer i vores busser.

Kontakt os og hør mere om vores busrejser

Er I interesserede i at høre mere om vores busrejser, eller kunne I tænke jer et uforpligtende tilbud på jeres planlagte tur, hører vi meget gerne fra jer. I kan med fordel ringe til os på telefon 97 86 81 00, eller I kan skrive til vores e-mail mail@venobussen.dk, hvis I foretrækker det.​​

Se vores rejser her​

Nyheder​

09-10-2019
Åbent hus
Invitation til Åbent hus
Læs hele nyheden
08-07-2019
Julekatalog 2019
Nyt julekatalog med spændende juleture og dagsrejser.
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook