Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Liftbus og handicapkørsel for plejehjem og institutioner

​Hos Venø Bussen i Struer nær Holstebro, Skive og Herning tilbyder vi handicapkørsel med 4-stjernet liftbus. Vi har en 4-stjernet liftbus fra MAN, som vi benytter til ældre- og handicapkørsel for foreninger, institutioner, ældreforsorgen, efterskoler og lignende, hvor der er kørestolsbrugere.

Handicapkørsel med moderne liftbus

​Vores nye liftbus har en yderst fleksibel indretning, hvor stolene kan flyttes eller fjernes. Det betyder, at den normalt har plads til 54 personer, men at den kan ændres ned til 25 siddepladser og op til 11 kørestole ved handicapkørsel.

Kørestolene fastgøres forsvarligt, når de er kørt ind i liftbussen, således de kan klare en pludselig opbremsning, hvis det skulle indtræffe.

Vores liftbus giver alt fra plejehjem til private selskaber gode forudsætninger for at køre til destinationer, som er længere væk, end det normalt er muligt, når det drejer sig om handicapkørsel.

Vi har flere års erfaring med kørsel med kørestolsbrugere, og vi arrangerer gerne hele turen med alt fra oplevelser til kaffe- og spisesteder. Vi er velkendt for god service, venlige og erfarne chauffører samt rene og velholdte turist- og handicapbusser. Vores motto er kvalitet fremfor kvantitet.

Kontakt os for at høre mere om liftbuskørsel

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om handicapkørsel med moderne liftbus eller for at få et uforpligtende tilbud på liftbuskørsel. Du kan ringe på telefon 9786 8100 for at få en nærmere drøftelse, eller du kan sende en e-mail til mail@venobussen.dk

Nyheder​

08-10-2021
Julekatalog 2021
Rejser og dagsture i Danmark og Tyskland
Læs hele nyheden
18-12-2020
Katalog 2021
Mange muligheder for at se Danmark i 2021
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook