Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Liftbus og handicapkørsel for plejehjem og institutioner

​Hos Venø Bussen i Struer nær Holstebro og Skive tilbyder vi handicapkørsel med 4-stjernet liftbus. Vi har en 4-stjernet liftbus fra MAN, som vi benytter til ældre- og handicapkørsel for foreninger, institutioner, ældreforsorgen, efterskoler og lignende, hvor der er kørestolsbrugere.

Handicapkørsel med moderne liftbus

​Vores nye liftbus har en yderst fleksibel indretning, hvor stolene kan flyttes eller fjernes. Det betyder, at den normalt har plads til 54 personer, men at den kan ændres ned til 25 siddepladser og op til 11 kørestole ved handicapkørsel.

Kørestolene fastgøres forsvarligt, når de er kørt ind i liftbussen, således de kan klare en pludselig opbremsning, hvis det skulle indtræffe.

Vores liftbus giver alt fra plejehjem til private selskaber gode forudsætninger for at køre til destinationer, som er længere væk, end det normalt er muligt, når det drejer sig om handicapkørsel.

Vi har flere års erfaring med kørsel med kørestolsbrugere, og vi arrangerer gerne hele turen med alt fra oplevelser til kaffe- og spisesteder. Vi er velkendt for god service, venlige og erfarne chauffører samt rene og velholdte turist- og handicapbusser. Vores motto er kvalitet fremfor kvantitet.

Kontakt os for at høre mere om liftbuskørsel

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om handicapkørsel med moderne liftbus eller for at få et uforpligtende tilbud på liftbuskørsel. Du kan ringe på telefon 9786 8100 for at få en nærmere drøftelse, eller du kan sende en e-mail til mail@venobussen.dk

Nyheder​

09-10-2019
Åbent hus
Invitation til Åbent hus
Læs hele nyheden
08-07-2019
Julekatalog 2019
Nyt julekatalog med spændende juleture og dagsrejser.
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook