Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Turistbus til alle former for personbefordring

​Hvis du skal bruge en turistbus, kan du henvende dig til Venø Bussen i Struer nær Skive, Herning og Holstebro. Du kan altid forvente en 4-stjernet og velholdt turistbus, når du har brug for turistkørsel.

Vores turistbusser er velegnede til alle former for personbefordring såsom buskørsel, handicapkørsel og rutekørsel. Derfor kører vi for foreninger, ældreforsorgen, firmaer og institutioner samt for private.

Kvalitet fremfor kvantitet med vores turistbus

​Vi har fem turistbusser til mellem 10 og 57 personer, og hvis du har brug for en turistbus til kørestolsbrugere, så kan liftbussen justeres ned til 25 siddepladser og op 11 kørestole. Alle vores rutebusser har i øvrigt hjertestartere.

Vores motto er kvalitet fremfor kvantitet, og derfor kan du altid forvente venlige og erfarne chauffører, der har fokus på den personlige service. Og vores service er den samme, uanset I skal bruge en turistbus hen til den lokale svømmehal eller til en destination i udlandet.

Kontakt os for at høre om de mange muligheder

​Du kan altid kontakte os for at få flere oplysninger, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en turistbus. Vi drøfter gerne dine ønsker og behov, således vi kan sende et fyldestgørende tilbud på personbefordring.

Du kan læse mere om vores liftbus under handicapkørsel.

Du kan ringe eller skrive ved booking eller forespørgsel, eller du kan udfylde formularen på online tilbud. Du kan også skrive til vores e-mail på mail@venobussen.dk, eller du kan ringe på telefon  9786 8100.

​Dobbeltdækker: 80 + 1 personer

Helt ny 4-stjernet turistbus (oktober 2017) med al moderne udstyr og komfort, herunder USB-stik ved alle sæder og Internet. Derudover hjertestarter i bussen.

Neoplan Cityliner: 54 +1 personer

Helt ny 4-stjernet turistbus (august 2017) med al moderne udstyr og komfort, herunder USB-stik ved alle sæder og Internet. Derudover hjertestarter i bussen.

Royal: 29 + 1 personer

Mercedes Travego: 52 + 2 personer

4-stjernet turistbus med 52 luksusstole med god benplads.

Klimaanlæg, dvd, køkken/kaffemaskine, toilet​

317: 57 + 1 personer

Nyheder​

26-08-2020
Krav om mundbind i alle busser
Fra lørdag den 22. august 2020 er der indført krav om at bære mundbind i den kollektive transport
Læs hele nyheden
04-03-2020
Rejsekatalog 2020
Vort nye rejsekatalog 2020 er nu klar. Ring på 97868100 eller skriv til mail@venobussen.dk for at få et eksemplar tilsendt.
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook