Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Turistbus til alle former for personbefordring

​Hvis du skal bruge en turistbus, kan du henvende dig til Venø Bussen i Struer nær Skive, Herning og Holstebro. Du kan altid forvente en 4-stjernet og velholdt turistbus, når du har brug for turistkørsel.

Vores turistbusser er velegnede til alle former for personbefordring såsom buskørsel, handicapkørsel og rutekørsel. Derfor kører vi for foreninger, ældreforsorgen, firmaer og institutioner samt for private.

Kvalitet fremfor kvantitet med vores turistbus

​Vi har et stort udvalg af turistbusser til mellem 10 og 80 personer, og hvis du har brug for en turistbus til kørestolsbrugere, så kan liftbussen justeres ned til 25 siddepladser og op 11 kørestole. Alle vores rutebusser har i øvrigt hjertestartere.

Vores motto er kvalitet fremfor kvantitet, og derfor kan du altid forvente venlige og erfarne chauffører, der har fokus på den personlige service. Og vores service er den samme, uanset I skal bruge en turistbus hen til den lokale svømmehal eller til en destination i udlandet.

Kontakt os for at høre om de mange muligheder

​Du kan altid kontakte os for at få flere oplysninger, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en turistbus. Vi drøfter gerne dine ønsker og behov, således vi kan sende et fyldestgørende tilbud på personbefordring.

Du kan læse mere om vores liftbus under handicapkørsel.

Du kan ringe eller skrive ved booking eller forespørgsel, eller du kan udfylde formularen på online tilbud. Du kan også skrive til vores e-mail på mail@venobussen.dk, eller du kan ringe på telefon  9786 8100.

​Dobbeltdækker: 80 + 1 personer

Helt ny 4-stjernet turistbus (oktober 2017) med al moderne udstyr og komfort, herunder USB-stik ved alle sæder og Internet. Derudover hjertestarter i bussen.

Neoplan Cityliner: 54 +1 personer

Helt ny 4-stjernet turistbus (august 2017) med al moderne udstyr og komfort, herunder USB-stik ved alle sæder og Internet. Derudover hjertestarter i bussen.

Royal: 29 + 1 personer

Mercedes Travego: 52 + 2 personer

4-stjernet turistbus med 52 luksusstole med god benplads.

Klimaanlæg, dvd, køkken/kaffemaskine, toilet​

317: 57 + 1 personer

Nyheder​

08-10-2021
Julekatalog 2021
Rejser og dagsture i Danmark og Tyskland
Læs hele nyheden
18-12-2020
Katalog 2021
Mange muligheder for at se Danmark i 2021
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook