Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dobbeltdækkerbus til alle former for bustransport

Få en skræddersyet bustur efter dine ønsker

Skal du leje en dobbeltdækkerbus? Hos Venø Bussen tilbyder vi leje af busser til alle former for bustransport lige fra længere busrejser til helt korte endagsture. 

Du kan med andre ord få en skræddersyet bustur, der passer til dine specifikke ønsker. Vi tilbyder buskørsel i både faste aftaler og efter behov.

Vi har mange års erfaring med at arrangere udflugter, dagsture og rejser med bus. Vi skræddersyer turen helt fra bunden med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, og sørger for alt: Fra det smurte rundstykke og kaffen til entré, rundvisning og bespisning. Vi skræddersyer hele turen og sørger for alt, således at I bare skal sætte jer i bussen.

Få tilsendt vores komplette inspirationskatalog med over 65 forskellige dagsture, som vi naturligvis gerne tilpasser netop jeres forening.

Vores busselskab holder til i Struer, hvorfra vi betjener kunder i blandt andet Holstebro, Herning, Skive og hele Jylland – men vi tilbyder også gerne busture til København eller andre steder i ind- og udland.

Rene og velholdte 4-stjernede busser

Vores professionelle og servicemindede chauffører sikrer jer en behagelig tur, og det sker i vores 4-stjernede busser, som er rene og velholdte.

Der er plads til 10-80 personer i busserne, og der er også mulighed for at servicere kørestolsbrugere. Med en skræddersyet bustur kan vi imødekomme de fleste ønsker og behov.

Alle chauffører har gennemført de lovmæssige kurser og kommer løbende på efteruddannelse. De har altid fokus på den personlige service, og de giver den samme service, uanset om I skal på langtur eller blot hen til togstationen.

Du kan med andre ord altid forvente smilende og venlige chauffører, når du vælger os til buskørsel.

Hvad koster leje af dobbeltdækkerbus?

Vores pris for leje af dobbeltdækkerbus afhænger af flere faktorer. Antallet af pladser, turens varighed og tidspunktet har en betydning. Dertil kommer eventuelle særlige ønsker i forbindelse med turistkørsel.

Vi har for eksempel liftbusser til et fleksibelt antal kørestolsbrugere. Liftbussen kan justeres ned til 25 siddepladser og op 11 kørestole.

Få et tilbud på kørsel i en af vores busser

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille en billig, skræddersyet bustur eller for at høre mere om vores priser og ydelser. Vi sender gerne et programforslag og et uforpligtende tilbud på leje af en dobbeltdækkerbus med chauffør.

Nyheder​

08-10-2021
Julekatalog 2021
Rejser og dagsture i Danmark og Tyskland
Læs hele nyheden
18-12-2020
Katalog 2021
Mange muligheder for at se Danmark i 2021
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook