Dobbeltdækkerbus til alle former for bustransport

Få en skræddersyet bustur efter dine ønsker

Skal du leje en dobbeltdækkerbus? Hos Venø Bussen tilbyder vi leje af busser til alle former for bustransport lige fra længere busrejser til helt korte endagsture.

Du kan med andre ord få en skræddersyet bustur, der passer til dine specifikke ønsker. Vi tilbyder buskørsel i både faste aftaler og efter behov.

Vi har mange års erfaring med at arrangere udflugter, dagsture og rejser med bus. Vi skræddersyer turen helt fra bunden med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, og sørger for alt: Fra det smurte rundstykke og kaffen til entré, rundvisning og bespisning. Vi skræddersyer hele turen og sørger for alt, således at I bare skal sætte jer i bussen.

Få tilsendt vores komplette inspirationskatalog med over 65 forskellige dagsture, som vi naturligvis gerne tilpasser netop jeres forening.

Vores busselskab holder til i Struer, hvorfra vi betjener kunder i blandt andet Holstebro, Herning, Skive og hele Jylland – men vi tilbyder også gerne busture til København eller andre steder i ind- og udland.

Rene og velholdte 4-stjernede busser

Vores professionelle og servicemindede chauffører sikrer jer en behagelig tur, og det sker i vores 4-stjernede busser, som er rene og velholdte.

Der er plads til 10-80 personer i busserne, og der er også mulighed for at servicere kørestolsbrugere. Med en skræddersyet bustur kan vi imødekomme de fleste ønsker og behov.

Alle chauffører har gennemført de lovmæssige kurser og kommer løbende på efteruddannelse. De har altid fokus på den personlige service, og de giver den samme service, uanset om I skal på langtur eller blot hen til togstationen.

Du kan med andre ord altid forvente smilende og venlige chauffører, når du vælger os til buskørsel.

Hvad koster leje af dobbeltdækkerbus?

Vores pris for leje af dobbeltdækkerbus afhænger af flere faktorer. Antallet af pladser, turens varighed og tidspunktet har en betydning. Dertil kommer eventuelle særlige ønsker i forbindelse med turistkørsel.

Vi har for eksempel liftbusser til et fleksibelt antal kørestolsbrugere. Liftbussen kan justeres ned til 25 siddepladser og op 11 kørestole.

Få et tilbud på kørsel i en af vores busser

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille en billig, skræddersyet bustur eller for at høre mere om vores priser og ydelser. Vi sender gerne et programforslag og et uforpligtende tilbud på leje af en dobbeltdækkerbus med chauffør.​

Skal vi stå for jeres næste bustur? 

Vil du have et gratis tilbud? Benyt nedenstående formular, så vender vi retur snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder​

Årets Virksomhed 2024
13-02-2024
VINDER AF ÅRETS VIRKSOMHED I STRUER KOMMUNE 2024
Læs hele nyheden
Nyt rejsekatalog 2024
15-01-2024
Stort udvalg af dagsture og rejser.
Læs hele nyheden
Jul i Juli
28-07-2023
Nyt Julekatalog nu på gaden. Ring 97868100 og bestil dit eksemplar.
Læs hele nyheden

Tilmeld dig nyhedsbrev

Alle former for busrejser

​Vi tilbyder alle former for busrejser, handicapkørsel og rutekørsel

Vores motto

Venø bussen går meget op i vores arbejde. Vores motto er kvalitet fremfor kvantitet

Erfarne chauffører

Du er sikret uddannede, venlige og erfarne chaufførere på din bustur

Få et tilbud

Kontakt for et uforpligtende tilbud på lige præcis den bustur du ønsker

Hvad mener vores kunder?

"Kan varmt anbefales"

"Kanon tur til Cirkusrevyen og Skjoldenæsholm. Super tur, også til chauffør Karsten. Kan anbefales"

​- Johanne Sjælland

"Dejlig tur til Berlin"

"Vi har haft en ualmindelig dejlig tur til Berlin . Har set og oplevet meget. Og en meget behagelig chauffør - kan virkelig anbefale Venø rejser.

- Bodil Ørum​

"Service i topklasse"

Kørte med bybussen fra baunekrogen til byen det var service i top klasse chaufføren spurgte om jeg havde hørt om buskort til pensionister og pris fik en hurtig forklaring han var super dygtig tak for turen det er ikke sidste gang jeg tager bussen.

Torben Jensen

"Meget for pengene"

Rigtig god tur til Berlin, vi fik rigtig meget for pengene. Dejligt hotel lige der hvor det hele sker. God mad, fine udflugter, dygtig guide og en dygtig og rolig chauffør Karsten , kørte i en dejlig bus. Tusind tak for en minderig tur og jul jul til jer.

Inger Sørensen

Se flere anmeldelser på Google​

Adresseoplysninger

Venø Bussen v/Knud K Overgaard

Havstokken 18, Venø, 7600 Struer

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 97 86 81 00

E-mail: mail@venobussen.dk

E-mail: info@venorejser.dk

CVR: 13516685

​Copyright © 2012-2022 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.​