Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Dobbeltdækkerbus til alle former for bustransport

​Skal du leje en dobbeltdækkerbus? Hos Venø Bussen tilbyder vi leje af busser til alle former for bustransport lige fra længere busrejser til helt korte ture. Vi tilbyder buskørsel i både faste aftaler og efter behov.

Vores busselskab holder til i Struer, hvorfra vi betjener kunder i blandt andet Holstebro, Herning og Skive samt adskillige andre steder.

Rene og velholdte 4-stjernede busser

Vores professionelle og servicemindede chauffører sikrer jer en behagelig tur, og det sker i vores 4-stjernede busser, som er rene og velholdte. Der er plads til 10-80 personer i busserne, og der er også mulighed for at servicere kørestolsbrugere. Vi kan i det hele taget imødekomme de fleste ønsker og behov.

Alle chauffører har gennemført de lovmæssige kurser og kommer løbende på efteruddannelse. De har altid fokus på den personlige service, og de giver den samme service, uanset om I skal på langtur eller blot hen til togstationen. Du kan med andre ord altid forvente smilende og venlige chauffører, når du vælger os til buskørsel.

Hvad koster leje af dobbeltdækkerbus?

Vores pris for leje af dobbeltdækkerbus afhænger af flere faktorer. Antallet af pladser, turens varighed og tidspunktet har en betydning. Dertil kommer eventuelle særlige ønsker i forbindelse med turistkørsel

Vi har for eksempel liftbusser til et fleksibelt antal kørestolsbrugere. Liftbussen kan justeres ned til 25 siddepladser og op 11 kørestole.

Få et tilbud på kørsel i en af vores busser

Du er velkommen til at kontakt os for at høre mere om vores dobbeltdækkere og ydelser. Vi sender gerne et programforslag og et uforpligtende tilbud på leje af en dobbeltdækkerbus med chauffør.

Du kan benytte formularen under online tilbud. Du kan også ringe til os på telefon 9786 8100 eller skrive til os på e-mail mail@venobussen.dk.​

Nyheder​

18-12-2020
Katalog 2021
Mange muligheder for at se Danmark i 2021
Læs hele nyheden
26-08-2020
Krav om mundbind i alle busser
Fra lørdag den 22. august 2020 er der indført krav om at bære mundbind i den kollektive transport
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook