Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Leje af bus med chauffør der har alle lovmæssige kurser

​Er du ved at undersøge muligheden for leje af bus med chauffør? Hos Venø Bussen tilbyder vi busudlejning i forbindelse med korte og lange busture, og det kan være i en fast aftale eller fra gang til gang. Alle vores chauffører har naturligvis de lovmæssige kurser og kommer løbende på efteruddannelse.

Vores busselskab ligger i Struer, men vi har også kunder i blandt andet Holstebro, Skive og Herning samt mange andre steder i landet.

Chaufførerne opfatter service og smil som en selvfølge

Vi tilbyder buskørsel til alle formål. Der er plads til 10-80 personer i vores 4-stjernede busser, som alle er både velholdte og rene. Alle chaufførerne lægger vægt på fleksibilitet, service og smil, og de opfatter det naturligvis som en selvfølge.

I slutningen af 2015 var Midttrafiks kunder med til at finde de busselskaber, der gør en ekstra indsats for at få glade og tilfredse kunder i busserne. I alt 23 busselskaber på A-kontrakt var med i kunde-tilfredshedsmålingen, der blev gennemført af analysebureauet Epinion. Venø Bussen kom på en flot andenplads. 

Rapporten koncentrerede sig om fire spørgsmål vedrørende chaufførens kørsel, chaufførens service, rengøring i bussen og den overordnede tilfredshed med rejsen. Rapporten blev offentliggjort den 30. oktober 2015.

Hvad koster det at leje en bus med chauffør?

Vores pris for at leje en bus med chauffør afhænger dels af bussens størrelse og dels af turens varighed, herunder tidspunktet på dagen og ugen. Dertil kommer særlige behov såsom liftbusser til kørestolsbrugere, hvor der er færre siddepladser.

Få et tilbud på leje af bus med chauffør

Kontakt os gerne for at høre, hvad vi kan tilbyde, når I skal på en bustur. Vi laver gerne et programforslag og et uforpligtende tilbud på leje af minibus eller leje af bus med chauffør. 

Benyt gerne vores formular under online tilbud. Du kan også ringe på telefon 9786 8100 eller skrive til e-mail mail@venobussen.dk.

​​

Nyheder​

08-10-2021
Julekatalog 2021
Rejser og dagsture i Danmark og Tyskland
Læs hele nyheden
18-12-2020
Katalog 2021
Mange muligheder for at se Danmark i 2021
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook