Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Blomsterrejse til Holland - 5 dage - 01/05-05/05 2017

Forårsferie er lig med Holland, hvor marker med hyacinter og tulipaner står i de flotteste farver! På denne tur besøger vi naturligvis den store blomsterpark Keukenhof og kører langs kanalerne og oplever hyggelige landsbyer og idylliske møller, men vi skal også se på moderne arkitektur i Rotterdam i syd og køre over Zuider-dæmningen i nord.

Hollandskfødt turleder med på turen!

Mandag den 1. maj: Udrejse
Tidlig afrejse fra det vestjyske. Udrejse via Padborg, gennem Nordtyskland til vores hotel i Holland. Der serveres 1 stk. rundstykke og kaffe samt 3 stk. håndmadder i forbindelse med pauser undervejs. Øl/vand kan købes i bussen. Ankomst og indkvartering på vort hotel i Putten. Aftensmad i hotellets restaurant.

Tirsdag den 2. maj: Rotterdam med marked og havnerundfart
Morgenmadsbuffet på hotellet. Herefter kurs mod Rotterdam, der er Hollands næststørste by og meget forskellig fra alle andre hollandske byer. Rotterdam blev stort set jævnet med jorden under Anden Verdenskrig og er igennem de seneste 50 år blevet bygget op på ny i forskellig, udsædvanlig stil og med en imponerende skyline. Vi starter med at opleve Rotterdam fra vandsiden på en havnerundfart med afgang ved den nye flotte Erasmusbro (varighed i alt ca. 75 min.). Herefter kører vi op til den store indendørs markedshal ”Markthal”, der er på størrelse med en fodboldbane med 100 boder, der sælger friske afgrøder, 15 madbutikker og 8 restauranter. Et sandt mad-eldorado med overvægt af lokaltproducerede fødevarer. Her er der frokost på egen hånd. Herefter er der mulighed for at opleve andre spændende seværdig-heder som Laurenskirken, råd-huset, Kubushusene eller søfartsmuseet. Aftensmad på hotellet.

Onsdag den 3. maj: Blomsterparken Keukenhof
Morgenmadsbuffet på hotellet. Det smukke Keukenhof gods, der blev grundlagt i 1642, har en fantastisk 32 hektar stor park, der er fyldt til bristepunktet med pragtfulde blomsterløg. Vi har afsat god tid til at gå rundt og nyde de over syv millioner blomster og planter, udforske de smukke pavilloner og besøge nogle af de spændende udstillinger. Frokostpakke nydes i parken. Aftensmad på hotellet.

Torsdag den 4. maj: Via Zuider-dæmningen til Groningen
Efter morgenmadsbuffet tager vi afsked med hotellet i Putten og besøger først byen Almere, der er den yngste og hurtigstvoksende by i Holland. Her får vi en rundvisning fra bussen. Herefter videre til Simonehoeve i Volendam, der er en original oste- og træskogård. Her nyder vi først en traditionel hollandsk frokost og får herefter en rundvisning. Hernæst går turen videre via Zuider-dæmningen, der adskiller Ijsselmeer fra Vadehavet. Vi får en flot køretur med udsigt til bl.a. blomstermarker undervejs. Vi når Groningen og vort hotel, og dagen afsluttes med at smage en anden hollandsk specialitet: Vi skal spise pandekager ombord på en gammel fortøjet hollandsk pram, der er lavet om til pandekageskib.

Fredag den 5. maj: Hjemrejse
Efter morgenmadsbuffeten går vi en lille rundtur i Groningen, inden vi sætter kurs mod Danmark. Der vil være passende pauser undervejs. Vi når den dansk/tyske grænse og Fleggaard sidst på eftermiddagen. Mulighed for aftensmad ved Fleggaard. Hjemkomst ca. kl. 22.00.


Hampshire Hotel Mooi Veluwe
Garderenseweg 154, Putten
Indbydende hotel med naturskøn beliggenhed i et skovområde i udkanten af Hollands største nationalpark, De Hoge Veluwe. Hotellet har 86 værelser beliggende i stueetagen af to bygninger. Værelserne har en privat terrasse, tv, telefon, Wi-Fi, pengeskab og bad/toilet.

Hampshire City Hotel Groningen
Gedempte Kattendiep 25, 9711 PM, Groningen
Godt hotel med central beliggenhed i Groningen. Hotellet har 93 værelser, og der er elevator, bar og fitness-område. Værelserne har Wi-Fi, tv, pengeskab og bad/toilet.


Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 3850,-
Tillæg for enkeltværelse: kr. 605,-
Depositum: Kr. 1.500,- pr. person + evt. afbestillingsforsikring (kr. 360,-) indbetales ved tilmeldingen til Venø Rejser.


Inklusiv i rejsens pris:

 • Hollandsfødt turleder
 • Kaffe og et smurt rundstykke samt 3 stk. håndmadder på udrejsen
 • 3 overnatninger på Hampshire Hotel i Putten inkl. morgenbuffet og 3 retters aftensmad (ekskl. drikkevarer)
 • 1 overnatning på Hampshire Hotel i Groningen inkl. morgenbuffet
 • Madpakke onsdag
 • Pandekagebuffet på restaurant Pannekoeks-chip i Groningen inkl. en øl/vin/vand
 • Udflugt til blomsterparken Keukenhof
 • Udflugt til Rotterdam inkl. havnerundfart
 • Besøg og frokost hos Simonehoeve, der er en original oste- og træskogård
 • Buskørsel
 • Bidrag til Rejsegarantifonden


Opsamling:
Kl. 6.10: Thyholm, Hvidbjerg Station
Kl. 6.30: Struer Hallerne
Kl. 6.50: Holstebro, p-plads ved Lægaardvej 89

Kl. 7.30: Herning, pendler p-plads​

Nyheder​

08-10-2021
Julekatalog 2021
Rejser og dagsture i Danmark og Tyskland
Læs hele nyheden
18-12-2020
Katalog 2021
Mange muligheder for at se Danmark i 2021
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook