Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Oplev det berømte fænomen ”Rhinen i Flammer”, hvor bjergsiderne oplyses af det fantastiske fyrværkerishow. Vi oplever samtidig det smukke område omkring Rhindalen med udflugter og sejltur på Mosel og nyder de flotte panoramaer, de små idylliske landsbyer og de frodige vinmarker.

Tirsdag den 27. juni 2017
Efter endt opsamling sætter vi kurs mod Paterborn (ankomst ca. kl. 17.00). Der er kaffe med rundstykke og senere 3 stk. håndmadder til frokost undervejs. Overnatning på Hotel Gerold med aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare og morgenmad.


Onsdag den 28. juni 2017
Efter morgenmaden kører vi til Berleburg Slot, hvor Prinsesse Benedikte og Prins Richard bor. Vi får en let frokost i byen, og derpå fortsætter turen til Rhindalen. Efter ankomst og indkvartering serveres velkomstdrink og menu eller buffet inkl. 1 stk. drikkevare.


Torsdag den 29. juni 2017
Morgenmad på hotellet. Køretur med bytoget ”Winzerexpress, der kører gennem vinmarkerne til Asbach Uralt Centret. Her vises film, og der bliver smagsprøver, rund-visning og mulighed for at handle. Turen fortsætter et kort stykke til Hildegaard van Bingen Kloster, hvor det store klostermarked besøges inkl. smagsprøve. Der bliver mulighed for at høre korsang i klosterkirken, inden turen fortsætter et kort stykke til vingården ”Magdalenenhof”, hvor frokosten serveres inklusiv 4 forskellige smagsprøver på vin. Her kan gæsterne købe vin fra gårdens egne vinmarker. Ca. kl. 15 er vi tilbage på hotellet, og resten af eftermiddagen er til egen disposition. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. Efter aftensmaden er der mulighed for at besøge Drosselgasse.


Fredag den 30. juni 2017
Morgenmad på hotellet. Vi starter udflugtsprogrammet kl. 9, tager færgen over Rhinen og fortsætter til Koblenz, hvor deltagerne besøger ”Deutsche Eck”. Herefter tager vi svævebanen hen over Rhinen til borgen ”Ehrenbreit-stein”, hvor frokosten inkl. 1 stk. drikkevare serveres i Café Hahn. Nu bliver der tid til at bese borgen og de forskellige udstillinger. Kl. 14 returneres med svævebanen. Turen fortsætter til det kendte ”Loreley-Plateau”, hvor eftermiddagskaffen serveres. Ca. kl. 17 er vi tilbage på hotellet til aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare.


Lørdag den 1. juli 2017
Morgenmad på hotellet. Vi sejler kl. 9.15 fra Rüdesheim til den smukke by Assmannshausen, og her går gruppen gennem den kendte ”Höllengasse” til svævebanen, der bringer gruppen op på bjerget. Her kan I vælge, om I vil spadsere den smukke tur til ”Niederwald-denkmal”, eller om I hellere vil køre med bus. Efter besøg ved ”Niederwalddenkmal” tages svæve-banen retur til Rüdesheim. Her serveres frokost inkl. 1 glas Riesling i den kendte restaurant ”Rüdes-heimer Schloss” i Drosselgasse. Resten af eftermiddagen er til egen disposition, inden aftenshowet. Afsejling kl. 18 fra Rüdesheim til det store fyrværkerishow ”Rhinen i Flammer”. Middag ombord på udflugtsskibet bestående af 3 retters menu inkl. 1 stk. drikkevare. Hjemkomst ca. kl. 00.30.


Søndag den 2. juli 2017
Morgenmad på hotellet. Hjemturen starter kl. 8.00 og køres non-stop med passende pauser undervejs. Vi får madpakke med fra hotellet, og der er mulighed for indkøb og aftensmad ved Fleggaard.


Waldhotel Rheingau
Marienthaler Str. 20, 65366 Geisenheim-Marienthal
Pragtfuldt hotel beliggende i Geisenheim, kun 3,5 km fra Rüdesheim. Her er bl.a. welness-område, indendørs pool og udsigtsterrasse lige midt i vinmarkerne.


Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 5.650,-
Tillæg for enkeltværelse: kr. 920,-
Depositum: Kr. 2000,-
Evt. afbestillingsforsikring: Kr. 525,-.


Inklusiv i rejsens pris:
 • Kaffe/rundstykke samt 3 håndmadder inkl. 1 øl/vand på dag 1
 • 4 x overnatning med halvpension inklusiv velkomstdrink og 1 stk. valgfri drikkevare til aftensmaden
 • 1 x mellemovernatning med halvpension inkl. 1 stk. drikkevare
 • Frokost i Berleburg inkl. 1 stk. drikkevare på dag 2 og madpakke fra hotellet på afrejsedagen
 • 1 x sejltur Rüdesheim – Assmannshausen
 • 2 x svævebane i Koblenz
 • 1 x svævebane i Rüdesheim
 • 1 x svævebane i Assmannshausen
 • 1 x frokost inkl. 4 x smagsprøver på vingården ”Magdalenenhof”
 • 1 x frokost i Koblenz
 • 1 x frokost i Rüdesheim
 • Besøg i Asbach Uralt Center inkl. smagsprøve
 • Besøg på Hildegaard von Bingen kloster inkl. smagsprøve
 • Køretur med ”Winzerexpress” i Rüdesheim
 • Eftermiddagskaffe på ”Loreley-Plateau”
 • Fyrværkerishow ”Rhinen i Flammer”, 6 timers sejltur inkl. 3-rettes menu inkl. 1 stk. drikkevare
 • Dansktalende rejseleder er inkluderet i rejseprisen. Rejselederen tager imod gruppen ved ankomsten.
 • Buskørsel, vej/kurskatter og bidrag til Rejsegarantifonden

Opsamling:
Kl. 06.30: Struer Hallerne
Kl. 06.50: Holstebro, p-pladsen ved Lægaardvej 89
Kl. 07.05: Aulum Station
Kl. 07.30: Herning, afkørsel 15, pendlerpladsen

Ret til ændringer forbeholdes.

Nyheder​

08-10-2021
Julekatalog 2021
Rejser og dagsture i Danmark og Tyskland
Læs hele nyheden
18-12-2020
Katalog 2021
Mange muligheder for at se Danmark i 2021
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook