Skal vi stå for jeres næste bustur?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rutekørsel med moderne og velholdte busser

Hos Venø Busselskab i Struer nær Skive og Holstebro udfører vi rutekørsel på lokalruterne i Struer Kommune. Vi tilbyder også rutekørsel i andre kommuner og for andre busselskaber samt for private aktører, der har samme behov.

Stor erfaring med fast rutekørsel på offentlige buslinjer

​Traditionel rutekørsel sker efter en fast ruteplan og efter en fastsat takst for offentlig transport, men det kan også være for private aktører, som også har brug for fast rutedrift med en anden form for betaling.

Vi har adskillige års erfaring med rutekørsel, herunder med de ti buslinjer i Struer Kommune, og derfor er vi kendt for vores gode service samt vores venlige og erfarne chauffører. Vores motto er kvalitet fremfor kvantitet. Dertil kommer vores moderne rutebiler og turistbusser samt liftbusser. Vi har naturligvis hjertestartere i rutebusserne.

Midttrafik står for ruteplanlægningen i Struer Kommune, og du kan finde kort, køreplaner og tidspunkter på deres hjemmeside. Og du kan finde en oversigt over køreplaner her.


Kontakt os gerne for at høre mere om rutedrift

​Du kan kontakte os, hvis du vil høre mere om vores faste rutedrift, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for rutekørsel eller anden form for buskørsel. 

Du kan ringe på telefon 9786 8100 for en nærmere drøftelse, eller du kan sende en e-mail til os på mail@venobussen.dk.​

Nyheder​

26-08-2020
Krav om mundbind i alle busser
Fra lørdag den 22. august 2020 er der indført krav om at bære mundbind i den kollektive transport
Læs hele nyheden
04-03-2020
Rejsekatalog 2020
Vort nye rejsekatalog 2020 er nu klar. Ring på 97868100 eller skriv til mail@venobussen.dk for at få et eksemplar tilsendt.
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev​

"Virkelig en dejlig tur med en god og flink chauffør"

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Gerda Hyldgård Skov​mose

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook